page_banner

Produk

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3.5mm Diameter 45mm Length

Informasi dhasar

Panggonan Asal Sichuan, China
Jeneng merek XXR
Sertifikasi SGS
Nomer Model FOSP-45
Jumlah Pesenan Minimal 50.000 pcs
regane rembugan
Rincian packing 100pcs / tas cilik
Wektu Pangiriman 5-7 dina
Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C
Kapabilitas Pasokan 200k pcs / dina

Sampel Saham Gratis & Kasedhiya

Ditampa: OEM/ODM

Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

jeneng Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3.5mm Diameter 45mm Length
Spec. 1.2*45*304
Gunakake FTTx&FTTH
Bahan EVA
dawa 45 mm
warna Cetha

Katrangan

Fiber optic heat shrink tubing minangka bahan sing bisa nglindhungi utawa nyambungake serat optik kanthi nyusut panas.Iki digawe saka resin poliolefin utawa epoksi lan nduweni adesif leleh panas.Perane yaiku kanggo ngetrapake tekanan ing serat optik, supaya bisa ngindhari pengaruh mlengkung, twisting lan peregangan serat optik nalika digunakake, lan ing wektu sing padha nyuda pengaruh gangguan eksternal.

Aplikasi

Iku kasusun saka panas shrinkable polyolefin, hotmelt adhesive lan rod penguat splice.
Kanggo mbangun maneh lapisan serat kanggo nyedhiyakake kekuatan mekanik ing area gabungan gabungan lan njaga sifat trnsmisi optik.

Detail Produk

Kualitas Superior: Sleeves nyilikake tightly kanggo ngilangi hawa lan terus rod kuwat nyegah abrasion saka serat kaca alus;
Atraktif Outlook: SUS304 rod baja muter posisi fix apik ing tengah lengen klambi.Motong pinggiran apik lan apik;
Transparansi becik: Casing transparan kanggo status sambungan serat sing jelas.
Lapisan njaba transparan trep kanggo ndeteksi manawa sambungan serat disambungake kanthi bener, supaya serat bisa dirakit kanthi gampang lan aman, lan karakteristik transmisi optik serat bisa dijaga sawise nyusut, nyedhiyakake kekuatan lan perlindungan kanggo sambungan serat.Bisa ngindhari karusakan ing serat optik sajrone instalasi.Nglindhungi serat optik spliced, lan tulangan nang ndadekake kontak luwih tenanan.Sawise completion saka serat optik splicing, iku muter peran sarung, waé iku anti banyu, dustproof, anti bosok!

Langkah-langkah Operasi

1.Strip serat jaket lan serat gundhul
2.Serat liwat tabung panas shrinkable
3.Cut serat karo cutter cahya
4. Dibubarake Serat Optik
5. Proses Pemanasan
6. Rampung


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita