Serat Optik Profesional

Serat Optik Profesional

Produsen Heat Shrink Tube

spanduk3
SELAMAT DATANG DI KOMUNIKASI XXR
兴兴蓉

Profil perusahaan

BabaganXXR

Diadegake ing 2013, XXR minangka produsen terkemuka globallengan perlindungan sambatan serat optik, kita setya riset lan pangembangan, produksi lan dodolan saka macem-macem serat optik splice pangayoman lengen kanggo peralatan mandap serat optik kayata ODF/patch panel, kabel splice penutupan, kothak mandap, salib nyambungake kabinet etc.

Produk kasebut didol ing omah lan ing luar negeri lan wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan…

2013

Didegaké ing 2013

3TAUN

Jaminan Kualitas

50

50 karyawan produksi

Ndeleng Liyane

Babagan awake dhewe

Pusat Produk

produkBabagan

Lengan Sambatan Serat Optik

Lengan Sambatan Serat Optik

Sinau luwih lengkap
Lengan Sambatan Serat Optik Mikro

Lengan Sambatan Serat Optik Mikro

Sinau luwih lengkap
Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni

Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni

Sinau luwih lengkap
Lengan Sambatan Serat Optik Ftth

Lengan Sambatan Serat Optik Ftth

Sinau luwih lengkap

Pusat Produk

PanasProduk

  • Lengan Sambatan Serat Optik
  • Lengan Sambatan Serat Optik Mikro
  • Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni
  • Lengan Sambatan Serat Optik Ftth
Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3.5mm Diameter 45mm Length

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3....

Heat shrink splice protector 60mm harga serat optik lengan

Heat shrink splice protector 60mm harga optik f...

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3.5mm Diameter 45mm Length

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3....

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3.5mm Diameter 45mm Length

Serat Optik Heat Shrink Protective Tube in 3....

Heat shrink splice protector 60mm harga serat optik lengan

Heat shrink splice protector 60mm harga optik f...

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Pipa Serat Fusion Splice Protection Lengan

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam 60mm

Micro Heat Shrink Protection Sleeve ing 0,5 Diameter 304SS

Micro Heat Shrink Protection Lengan 0.5 Diam...

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm Panjang

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm...

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm Panjang

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm...

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Jarum Baja 0.4mm Diameter 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Stee...

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm Panjang

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm...

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Jarum Baja 0.4mm Diameter 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Stee...

Micro Heat Shrink Protection Sleeve ing 0,5 Diameter 304SS

Micro Heat Shrink Protection Lengan 0.5 Diam...

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Jarum Baja 0.4mm Diameter 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Stee...

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Jarum Baja 0.4mm Diameter 11mm Panjang

Super Micro Fiber Optic Splice Lengan dengan Stee...

Micro Heat Shrink Protection Sleeve ing 0,5 Diameter 304SS

Micro Heat Shrink Protection Lengan 0.5 Diam...

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm Panjang

Micro Fiber Optic Splice Lengan Disesuaikan 18mm...

Lengan Perlindungan Heat Shrink warna Ijo kanthi Panjang 60mm

Lengan Perlindungan Heat Shrink Warna Hijau dengan 60m...

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam Kuning

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam Kuning

Lengan Sambatan Fiber Optic Warna Ungu dengan 304SS

Lengan Sambatan Fiber Optic Warna Ungu dengan 304SS

Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni dengan 304SS

Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni dengan 304SS

Lengan Perlindungan Heat Shrink warna Ijo kanthi Panjang 60mm

Lengan Perlindungan Heat Shrink Warna Hijau dengan 60m...

Lengan Perlindungan Heat Shrink warna Ijo kanthi Panjang 60mm

Lengan Perlindungan Heat Shrink Warna Hijau dengan 60m...

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam Kuning

Lengan Sambatan Serat Optik dengan Tabung Dalam Kuning

Lengan Sambatan Fiber Optic Warna Ungu dengan 304SS

Lengan Sambatan Fiber Optic Warna Ungu dengan 304SS

Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni dengan 304SS

Lengan Sambatan Serat Optik Warna-warni dengan 304SS

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Lengan Protection Joint ing 304SS

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Joint Pr...

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in 201SS Super Diameter

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in...

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Double 304 Stainless Steels

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Dou...

Lengan Sambatan Serat Optik Kabel Ftth ing 201SS kanthi Ukuran Besar

Ftth Kabel Fiber Optic Splice Lengan dalam 201SS w...

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in 201SS Super Diameter

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in...

Lengan Sambatan Serat Optik Kabel Ftth ing 201SS kanthi Ukuran Besar

Ftth Kabel Fiber Optic Splice Lengan dalam 201SS w...

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Double 304 Stainless Steels

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Dou...

Lengan Sambatan Serat Optik Kabel Ftth ing 201SS kanthi Ukuran Besar

Ftth Kabel Fiber Optic Splice Lengan dalam 201SS w...

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Double 304 Stainless Steels

Fusion Heat Shrinkable Protection Tube karo Dou...

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in 201SS Super Diameter

Ftth Heat Shrink Sleeve with One Needle Rod in...

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Lengan Protection Joint ing 304SS

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Joint Pr...

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Lengan Protection Joint ing 304SS

Ftth Sheathed Wire Serat Optik Kabel Joint Pr...

Ndeleng Liyane

sertifikat

sertifikat
Sertifikat-4
Sertifikat-1
Sertifikat-2
Sertifikat-3
Sertifikat-5
Ndeleng Liyane

informasi warta

Paling anyarKabar

Ndeleng Liyane
Kabel Ftth-Fiber-Optic-Splice-Sleeve-in-201SS-with-Large-Size-6

Panggunaan lengan perlindungan FTTH

Teknologi Fiber to the Home (FTTH) wis ngowahi cara kita ngakses internet lan komunikasi karo donya.Wis ngaktifake sambungan internet kanthi kacepetan dhuwur lan transmisi data sing bisa dipercaya, dadi bagean penting saka infrastruktur modern.Nanging, instalasi lan pangopènan F ...

Serat-Optic-Splice-Lengan-karo-60mm-Inner-Tabung-3

SERAT OPTIK SPLICE PROTEKSI LENGAN TUJUAN

Ngenalke tabung panas nyusut serat optik sing paling canggih - solusi utama kanggo nglindhungi lan ngamanake sambungan serat optik.Produk inovatif iki dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi sing dipercaya lan tahan lama kanggo splices serat optik, terminasi lan konektor, njamin kinerja optimal ...

Tabung panas-shrinkable tembok ganda

Dual wall heat-shrinkable tube Dual wall heat-shrinkable tube yaiku pipa sing kasusun saka rong lapisan tembok, biasane dumadi saka tembok njero lan tembok njaba.Biasane ana celah tartamtu ing antarane rong lapisan tembok pipa kasebut, mbentuk struktur lapisan ganda.Dual wall heat-shrinkable t...

Cold-Shrink-Tube-kanggo-Waterproof-lan-Isolasi-4

Introduksi saka COLD SHRINK TUBE

Cold Shrink Tube Cold shrink tube minangka bahan sing digunakake ing peralatan elektronik lan peralatan listrik, biasane bahan sing bisa nyusut panas sing bisa nyusut sawise digawe panas, lan digunakake kanggo mbungkus lan nglindhungi kabel, kabel, lan liya-liyane. Bisa menehi insulasi lan perlindungan marang karusakan. kanggo kabel lan ...

Partisipasi Chengdu Xingxingrong ing pameran US OFC sukses lengkap

Wiwit tanggal 26 nganti 28 Maret 2024, pameran OFC kaping 49 kasil dianakake ing San Diego Convention and Exhibition Center ing California, AS.Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. rawuh ing pameran lan nampilake tabung panas shrinkable serat optik, FTTH protecti ...

Hubungi kita

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ngirim pitakon