page_banner

Babagan awake dhewe

Riwayat Perusahaan

  • 2003
  • 2013
  • 2017
  • 2023
  • Ing 2003, aku Xingrong Serat Optik Kabel Aksesori Pabrik iki diadegaké.
      2003
      Ing 2003, aku Xingrong Serat Optik Kabel Aksesori Pabrik iki diadegaké.
  • Ing 2013, Xing Xing Rong Communication Technology Co., Ltd. diadegaké, Xing Rong Fiber Optic Kabel Aksesori Pabrik resmi dadi sajarah, Hu Jinlei mimpin perusahaan anyar kanggo terus maju.
      2013
      Ing 2013, Xing Xing Rong Communication Technology Co., Ltd. diadegaké, Xing Rong Fiber Optic Kabel Aksesori Pabrik resmi dadi sajarah, Hu Jinlei mimpin perusahaan anyar kanggo terus maju.
  • Ing 2017, pesenan perdagangan manca pisanan Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ditutup, lan Xingxingrong resmi kalebu ing pasar internasional.
      2017
      Ing 2017, pesenan perdagangan manca pisanan Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. ditutup, lan Xingxingrong resmi kalebu ing pasar internasional.
  • Ing 2023, relokasi Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. bakal rampung.Ukuran produksi wis luwih ditambahi, lingkungan perusahaan wis dadi luwih apik, lan Xingxingrong terus maju menyang mangsa sing luwih apik.
      2023
      Ing 2023, relokasi Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. bakal rampung.Ukuran produksi wis luwih ditambahi, lingkungan perusahaan wis dadi luwih apik, lan Xingxingrong terus maju menyang mangsa sing luwih apik.

Tampilan Sertifikat

  • Sertifikat (1)
  • Sertifikat (2)
  • Sertifikat (3)
  • Sertifikat (4)
  • Sertifikat (5)
兴兴蓉

Profil Perusahaan

Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. dumunung ing sisih lor lantai 3, bangunan 108, No. 333, Chenxi Avenue Tengah (Chongzhou Electronic Information Supporting Industrial Park), Kutha Chongzhou, Provinsi Sichuan, minangka koleksi riset lan pembangunan, produksi, dodolan peralatan komunikasi optik lan kabeh jinis Enterprises materi anyar lingkungan loropaken anyar.

Riset lan pangembangan perusahaan saka macem-macem jinispangayoman splicing fusi serat optik karo casing panas shrinkable, kabeh jinis pangayoman timbal serat optik gundhul karo casing lan cocog ndhukung kothak protèktif lan seri produk liyane bisa nyukupi kabutuhan pasar komunikasi, lan digunakake digunakake ing domestik lan manca related komunikasi, otomotif, marine, transportasi, aerospace, militèr lan lapangan liyane.

Kaluwihan Perusahaan

Ing saiki, perusahaan iki utamané melu tabung serat optik panas shrinkable, kabel kulit panas shrinkable tabung,tabung panas shrinkable pita, tabung pangayoman serat gundhul, Bare serat optik casing ngeculke, menehi tandha tabung panas shrinkable, pindho walled tabung karo adhesive, elektronik panas shrinkable tabung, panas shrinkable terminal, silikon nduwurke tumpukan tabung, etc. Kangge, perusahaan uga ngiyataken kerjasama karo relevan profesional R & D institutes lan perguruan tinggi lan universitas ing omah lan ing luar negeri, kanthi pangarep-arep riset lan pangembangan kanggo nyukupi kabutuhan pangguna kanggo bahan anyar, teknologi anyar lan produk anyar.

Saiki, bisnis utama perusahaan kalebu hulu kanggo pemasok bahan mentah lan tambahan, kalebu petrokimia, poliolefin silang, kelas kawat baja tahan karat, kelas keramik lan kuarsa, bahan kemasan lan aspek liyane.Hilir utamane nyambung menyang macem-macem peralatan telekomunikasi lan pabrik integrasi instrumentasi, kabeh jinis pabrik kabel kabel lan liya-liyane.Didegake ing 2013, XXR duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk, layanan lan solusi sing berkualitas, lan nggawe nilai kanggo saben pelanggan.

babagan (1)

Kapasitas Produktif

XXR duwe set peralatan canggih kanggo ngasilake lengen proteksi serat optik, kabeh bagean minangka rod baja, tabung njaba lan tabung antar diprodhuksi dening awake dhewe, sing ngidini kita ngontrol kualitas kanthi lengkap, lan mulane nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi.Tansah elinga yen kualitas minangka landasan kaslametan XXR lan alasan kenapa para pelanggan milih XXR.

babagan (2)
babagan (5)
babagan (6)
babagan (8)