page_banner

Kabar

  • Panggunaan lengan perlindungan FTTH

    Panggunaan lengan perlindungan FTTH

    Teknologi Fiber to the Home (FTTH) wis ngowahi cara kita ngakses internet lan komunikasi karo donya.Wis ngaktifake sambungan internet kanthi kacepetan dhuwur lan transmisi data sing bisa dipercaya, dadi bagean penting saka infrastruktur modern.Nanging, instalasi lan pangopènan F ...
    Waca liyane
  • SERAT OPTIK SPLICE PROTEKSI LENGAN TUJUAN

    SERAT OPTIK SPLICE PROTEKSI LENGAN TUJUAN

    Ngenalke tabung panas nyusut serat optik sing paling canggih - solusi utama kanggo nglindhungi lan ngamanake sambungan serat optik.Produk inovatif iki dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi sing dipercaya lan tahan lama kanggo splices serat optik, terminasi lan konektor, njamin kinerja optimal ...
    Waca liyane
  • Tabung panas-shrinkable tembok ganda

    Dual wall heat-shrinkable tube Dual wall heat-shrinkable tube yaiku pipa sing kasusun saka rong lapisan tembok, biasane dumadi saka tembok njero lan tembok njaba.Biasane ana celah tartamtu ing antarane rong lapisan tembok pipa kasebut, mbentuk struktur lapisan ganda.Dual wall heat-shrinkable t...
    Waca liyane
  • Introduksi saka COLD SHRINK TUBE

    Introduksi saka COLD SHRINK TUBE

    Cold Shrink Tube Cold shrink tube minangka bahan sing digunakake ing peralatan elektronik lan peralatan listrik, biasane bahan sing bisa nyusut panas sing bisa nyusut sawise digawe panas, lan digunakake kanggo mbungkus lan nglindhungi kabel, kabel, lan liya-liyane. Bisa menehi insulasi lan perlindungan marang karusakan. kanggo kabel lan ...
    Waca liyane
  • Partisipasi Chengdu Xingxingrong ing pameran US OFC sukses lengkap

    Wiwit tanggal 26 nganti 28 Maret 2024, pameran OFC kaping 49 kasil dianakake ing San Diego Convention and Exhibition Center ing California, AS.Chengdu Xingxingrong Communication Technology Co., Ltd. rawuh ing pameran lan nampilake tabung panas shrinkable serat optik, FTTH protecti ...
    Waca liyane
  • Xingxingrong ngajak sampeyan rawuh ing OFC karo produk komunikasi optik

    Pameran OFC sing paling dhuwur bakal dianakake ing San Diego Convention Center ing San Diego, California, saka 26 nganti 28 Maret 2024. Minangka acara internasional ing bidang komunikasi lan jaringan optik, OFC, kanthi pengaruh sing luar biasa, profesionalisme lan skala, narik akeh ...
    Waca liyane
  • Daya saing pasar lan prospek pangembangan industri pipa panas shrinkable serat optik

    Daya saing pasar lan prospek pangembangan industri pipa panas shrinkable serat optik

    Industri pipa panas shrinkable serat optik minangka bagéyan penting ing bidang komunikasi serat optik, sing utamané dipigunakaké kanggo nglindhungi titik sambungan serat optik lan nambah stabilitas lan linuwih sambungan serat optik.Ing ngisor iki sing kalebu latar mburi yaiku...
    Waca liyane
  • Babagan Bare Fiber Optic Protection, Micro Shrink Tube lan Indoor FTTH Protection Box

    Babagan Bare Fiber Optic Protection, Micro Shrink Tube lan Indoor FTTH Protection Box

    Bare Fiber Optic Protection Tabung pangayoman serat Bare biasane nuduhake piranti pangayoman tubular digunakake kanggo nglindhungi garis serat optik kapapar.Tabung iki nglindhungi garis serat optik saka karusakan fisik lan pengaruh lingkungan.Biasane digunakake ing lingkungan kabel njero ruangan lan ruangan.T...
    Waca liyane
  • Analisis kahanan saiki industri pipa panas nyusut

    Analisis kahanan saiki industri pipa panas nyusut

    Heat shrinkable tubing minangka bahan pelindung sing digunakake ing manufaktur elektronik, industri tenaga, industri komunikasi, lan industri otomotif.Kanthi pangembangan elektronik, tenaga listrik, komunikasi, lan industri otomotif kanthi cepet, pasar tabung panas sing nyusut uga ...
    Waca liyane
  • Proses produksi lan karakteristik fungsional saka tabung nyusut panas sing beda

    Proses produksi lan karakteristik fungsional saka tabung nyusut panas sing beda

    Lengan Perlindungan Sambatan Serat Optik Serat optik heat shrink tubing minangka bahan sing nutupi sambungan serat optik kanggo nglindhungi konektor serat optik.Bisa nyegah konektor serat optik saka karusakan mekanik lan gangguan kelembapan, njamin kualitas lan stabilitas f ...
    Waca liyane
  • Pameran TIK CAIRO

    19-22 Nopember 2023 Booth No.: 6-B5 Hall 1 Panggonan: Pusat Pameran Internasional ing Kairo, Mesir Rekan-rekan lan Mitra sing dihormati, Kita seneng ngumumake yen XXR COMMUNICATION bakal melu ing Pameran ICT CAIRO Mesir 2023!Acara iki janji bakal dadi acara sing luar biasa ...
    Waca liyane
  • Ing dina iki aku duwe pakurmatan kanggo pindhah menyang Kedutaan Besar China ing Mesir kanthi pimpinan Sekretaris Jenderal

    Ing dina iki aku duwe pakurmatan kanggo pindhah menyang Kedutaan Besar China ing Mesir kanthi pimpinan Sekretaris Jenderal

    Ing dina iki aku duwe pakurmatan kanggo pindhah menyang Kedutaan Besar China ing Mesir ing pimpinan Sekretaris Jenderal.Aku arep matur nuwun marang Direktur Sun Xuekun saka Kantor Ekonomi lan Komersial Kedutaan Besar Mesir kanggo njupuk wektu kanggo nampa lan nerangake kanthi rinci.Kekurangan devisa ing ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2