page_banner

Pitakonan

P: Apa aku bisa njaluk sawetara conto produk sampeyan?

A: Ya, sampeyan bisa ngirim email menyang salesman kita lan ngrembug syarat sampeyan luwih lanjut.

P: Kepiye rega sampeyan?

A: Kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif adhedhasar kinerja sing apik.

P: Kepiye tanggal pangiriman sampeyan?

A: Iku gumantung ing jumlah pesenan.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Kita nampa kabeh kiriman, kayata transportasi segara, transportasi darat, transportasi bandara.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita biasane nampa kabeh jinis pembayaran iki.Kayata T / T, L / C, Western Union, etc.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Iku biasane njupuk bab 5-8 dina kerja.

P: Apa sampeyan produsen?

A: Nggih.Kita minangka pabrikan kanthi 10 taun.